E-book50 Craftfulness ideeën

Je hebt vast wel eens gehoord van Mindfulness. Dat is het bewust bezig zijn en met volle aandacht iets doen. Dus niet Multitasken maar echt focussen op 1 ding.

Craftfulness: ontspannen door te maken

Bij Craftfulness gaat het om het maken. Je focust op 1 ding dat je aan het maken bent. Daardoor krijg je rust en ruimte in je hoofd en kan je ontspannen.

Toch is het niet makkelijk om ook echt de tijd te nemen om te gaan zitten en iets te gaan maken. Laat staan om te bedenken wat je dan kunt gaan maken.

Voor velen voelt dit als een enorme drempel. Daar heb ik ook last van en daarom geef ik mezelf dan opdrachten. Dit maakt het zo enorm veel makkelijker om ook echt tijd voor jezelf te nemen.

50 leuke ideeën om te maken

In dit e-book staan 50 kant-en-klare leuke en makkelijke opdrachten voor jou om te:

  • tekenen
  • knippen & plakken
  • kleuren
  • schrijven

Je hoeft ze echt niet alle 50 te maken om te ontspannen. Kies die dingen eruit die jou het meest prikkelen of interesseren.

Ga er lekker voor zitten, laat je fantasie de vrije loop en ga MAKEN!

Craftfulness = ontspannen door te maken

Ervaar rust, ruimte en ontspanning

Vraag het e-book “50 Craftfulness ideeën” aan voor 14,95 euro.

Dit is wat anderen over dit e-book “50 Craftfulness ideeën” zeggen:

 

Met dit e-book ga ik echt zitten en ontspannen. Er is altijd wel iets wat mijn aandacht opeist en er is altijd iets te doen. Vaak denk ik: “Is de week nu al voorbij? Wat heb ik eigenlijk voor mezelf gedaan?” Natuurlijk weet ik dat ik ook goed voor mezelf moet zorgen om goed voor een ander te kunnen zorgen, maar doe het maar. Het is zo makkelijk om jezelf weg te cijferen.

Het makkelijke van dit e-book is dat je gewoon even tussendoor een leuke opdracht kunt maken. Die 5 minuten geeft mij al zoveel rust dat ik daar een hele dag op verder kan. De ene keer kies ik om iets te tekenen, de andere keer om te schrijven. De manier waarop de opdrachten geschreven zijn is heel toegankelijk en het ziet er mooi uit. Echt een aanrader dus.

Nienke

Ik liep al een tijdje tegen mijn grens aan. Ik voelde dat aan mijn lijf maar ook doordat ik steeds allerlei dingen vergat. Ik heb het e-book over de signalen herkennen van stress aangevraagd en bekeken en herkende heel veel signalen. Er moest iets veranderen. Het is nog geen burn-out maar ik ervaar zeker veel stress.

50 Craftfulness ideeën leek me zeker leuk maar ik ben niet erg creatief. Op aanraden van een vriendin heb ik het toch aangeschaft en daar ben ik nu heel blij mee. Nu plan ik elke dag een paar opdrachten. De ene dag heb ik meer tijd en de andere dag minder. Wat ik fijn vind is dat het heel laagdrempelig geschreven is. Ik merk ook dat het maken van de opdrachten mij een doel geven en daardoor kan ik ook zonder de opdrachten meer tijd voor mezelf nemen.

Stefani

Ik had geen idee dat ik met gewoon tekenen en knutselen zoveel rust kon krijgen. Voor mij was dit een echte eye-opener. Wat ik teken is niet perfect maar het is van mij. Ik vind het heel fijn dat het simpele opdrachten zijn zodat ik ze op mijn eigen manier kan doen. En in mijn eigen tempo. Het e-book ziet er ook heel gaaf uit en spoort je aan om vanuit je eigen fantasie iets te maken.

Eva

Vraag het e-book “50 Craftfulness ideeën” aan voor 14,95 euro.

 

Misschien heb je nog wat vragen?

Moet ik creatief zijn om er iets aan te hebben?

Het e-book is zo opgebouwd dat je heel makkelijk de opdrachten kunt doen. Ook als je jezelf niet creatief vindt dan is dit zeker een hele fijne manier om te ontdekken dat je echt creatiever bent dan jezelf denkt! Alles is goed. Het hoeft niet perfect te zijn. Het is voor jezelf en klieder en kladder lekker raak.

 

Het gaat er niet om dat het er super uitziet. Het gaat om het gevoel dat je ervaart door het maken. Dat gevoel van focus en rust zal je enorm veel ontspanning brengen.

Dit is een e-book, hoe kan ik er dan in tekenen?

Als je het e-book hebt aangeschaft krijg je een mail met een link om het te downloaden. Het e-book is een pdf. Deze pdf kan je opslaan en printen. Mocht het niet lukken dan kan ik je er altijd mee helpen.