Selecteer een pagina

Over Lazoe Art

Lazoe Art is een onderdeel van Lazoe.nl.

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Lara van de Hoef. Ik ben docent Creatieve Vakken en eigenaar van Lazoe.nl en LazoeArt.nl.

Lazoe.nl is een webwinkel vol met vrolijke, hippe en trendy knutselspullen. In deze webwinkel verkoop ik voornamelijk speciaal papier waarmee je voorwerpen kunt beplakken. De merken die ik verkoop zijn : Dècopatch, Rico Design en het decoratiepapier van Lazoe. Dat doe ik al meer dan 12 jaar. Daarnaast heb ik ook een boek geschreven over decoreren met Dècopatch, “Het Lazoe Inspiratieboek”.

LazoeArt.nl is een website die ik onlangs heb gelanceerd omdat ik graag mijn kennis wil delen over andere materialen als papier. Op deze site staan ook mijn eigen schilderijen en er komt een schilderacademie waarin je leert hoe je schilderijen kunt maken met de technieken die ik gebruik.

Art Journal. Je kan ook klein beginnen! Daarom staat op LazoeArt.nl een e-book om een Art Journal te starten. Voor mij was dit een enorme bevrijding in deze hectische tijd. Door het maken van kleine collages waarbij ik quotes verwerk van anderen en van mezelf, kreeg ik meer rust in m’n hoofd. Dit gaf mij zoveel ruimte en ontspanning dat ik dat jou ook gun.

Naast de webwinkels begeleid ik ook docenten in het Basis Onderwijs met Kunstlessen.

Mijn missie:

Het is mijn missie om je te laten zien dat iedereen creatief kan zijn. Iedereen doet dat op z’n eigen manier en volgens z’n eigen gevoel. Creativiteit is een heel breed. Je kunt creatief zijn in het vinden van oplossingen, creatief met muziek, teksten etc.

“De mooiste creaties maak je zelf!”

Groetjes Lara