E-book “Basistechnieken Art Journal”

Dit zijn rare tijden en kunnen heel stressvol zijn en doet wat met je gemoedstoestand. Je moet oppassen dat je niet in een kramp schiet en een goede balans vinden.

Tijd om op te laden

Ik was vooral bezig om het gezin en huishouden draaiend te houden. Maar wanneer had ik tijd voor mezelf? Ik had behoefte aan rust maar kon die heel moeilijk vinden. Ineens was het genoeg en heb ik mezelf “opgesloten” in mijn atelier. Ik wilde even geen mama, geen echtgenoot, geen juf, geen huishoudster, geen spin in het web meer zijn! IK was IK.

Om even de wereld om me heen te vergeten en aan mezelf te denken ben ik begonnen met kleine knip-en-plak kunstwerkjes. Dit werkte zo ontspannend en bevrijdend dat ik het hele proces ook voor jou op papier heb gezet.

Vanaf de materialen die je kunt gebruiken, waar ik inspiratie vandaan haal, de verschillende technieken tot aan een helder stappenplan om zelf aan de slag te gaan. Alles staat in dit e-book.

Ontdek de ontspanning, de rust en ruimte in je hoofd!

Ontdek zelf dat je:

 • De rust kunt terugvinden
 • Meer kunt ontspannen
 • Meer zelfvertrouwen krijgt
 • Je hoofd “leeg” kunt maken
 • Uit je hoofd mag gaan en in je gevoel mag zakken
 • Mag loslaten en op je intuïtie kunt vertrouwen
 • Gezelliger kan zijn en daardoor een beter mens wordt

Je zult ontdekken dat je creatiever bent dan je zelf denkt

Informatie over het e-book “BASISTECHNIEKEN ART JOURNAL”

Ik neem je stap-voor-stap mee in het maken van een Art Journal. Het is echt heel makkelijk en iedereen kan het. Hoe fijn is het dat je weer rust, ruimte en orde in je hoofd krijgt door deze simpele stappen te volgen.

Wat kan je verwachten?

 • Ik neem je bij de hand en laat je stap-voor-stap zien hoe het werkt
 • Je ontdekt simpele technieken om iets geweldigs te maken
 • Welke materialen en kleuren je kunt gebruiken
 • Waar je inspiratie vandaan kunt halen
 • Ik laat je zien hoe ik een Art Journal maak
 • En nog veel meer!

Vraag het e-book “BASISTECHNIEKEN ART JOURNAL” aan voor 19,95 euro.

 

Dit is wat anderen over dit e-book “BASISTECHNIEKEN ART JOURNAL” zeggen:

 

Helaas kwam ik tijdelijk thuis te zitten in coronatijd en dacht nu heb ik alle tijd voor ME-TIME. Ook al denk je dat je er geen tijd voor hebt, gewoon tijd maken. Laat de boel de boel maar even.
Mijn gezin stond altijd voorop en nu vond ik het tijd voor ME-TIME. Ik ben gaan kijken op google en pinterest en vond art-journaling wel heel interessant en daar ben ik ingedoken.

Hoe doe ik dit en wat heb ik daarvoor nodig? En kan ik dit wel, want het lijkt wel kunst. Hierdoor kwam ik bij dit e-book terecht. Een overzichtelijk, duidelijk stap-voor-stap uitleg met heel wat info over materialen ed.

Ik ben aan de slag gegaan met de uitleg en vond mijn 1e kunstwerk wat middelmatig. Maar ik geef niet op! Dus een nieuwe geprobeerd en ja die was al beter mede door het nog een keer goed lezen van het e-book.

Om een lang verhaal kort te maken. D.m.v. dit e-book heb ik al flink wat pagina’s gemaakt in mijn ME-TIME. Het is heerlijk om de rust om me heen te voelen en even nergens aan te hoeven denken behalve welke techniek ga ik nu in mijn art journal toepassen.

Dianne

Ik ben helemaal niet creatief. Ik ken Lara van Lazoe.nl van het décopatchpapier. Dat doe ik met mijn kinderen. Heel simpel, gewoon scheuren en plakken op een spaarpot of vogelhuisje. Omdat ik toch een keer iets voor mezelf wil maken heb ik het e-book gekocht. Ik heb gemerkt dat dit ook heel makkelijk te doen is en ik heb hele mooie “kunstwerkjes” gemaakt. Het gaf me een gevoel van voldoening en vertrouwen in mezelf. Ik ben dus inderdaad creatiever dan ik dacht.

Sanne

Vraag het e-book “BASISTECHNIEKEN ART JOURNAL” aan voor 19,95 euro.

 

Misschien heb je nog wat vragen?

Ik ben helemaal niet creatief

Als je kunt knippen en plakken, dan kan je ook iets creatiefs maken. Combineer dat met de stap-voor-stap uitleg in het e-book en je maakt de mooiste creaties.

Ik heb al die materialen niet

Wat je nodig hebt kan je gewoon in je huis vinden. Er is altijd wel een pen of een potlood in huis. Misschien heb je wel kleurpotloden of stiften van de kinderen. En als je een pagina van een krant of een tijdschrift hebt kan je al beginnen. Je kunt het zo gek maken als je wil!

Ik zie wel eens Art Journals van anderen voorbijkomen en denk dan dat kan ik niet

Iedereen is ergens begonnen. Laat je niet intimideren! Met het stappenplan kan jij het ook. Kijk eens goed naar hoe het is gemaakt, dan zie je dat het vaak laagjes over elkaar zijn. Begin bij het begin en bouw zo de laagjes op.

Het lijkt zo ingewikkeld, dat kan ik niet

Als je het eindresultaat bekijkt snap ik dat het ingewikkeld lijkt. Daarom is het belangrijk om het stap-voor-stap te doen. Ik neem je bij de hand en laat stap-voor-stap zien hoe je het kan doen. Het komt goed! Heb er vertrouwen in.

Maar wat doe ik als het niet mooi is geworden?”

Dan leg je het even weg of neem je een nieuwe pagina. Als je het vaker doet kom je vanzelf op ideeën waarmee je die “niet zo mooie” pagina kunt verbeteren.

Iedereen kan dit en is creatief op z’n eigen manier

 

Ik zou het wel willen maar ik heb er geen tijd voor

Oké, dit is wel een dingetje. Als je er geen tijd voor maakt dan komt er nooit tijd. Beetje open deur maar een waarheid als een koe. Als je iets voor jezelf wilt doen dan is het verstandig om het vast te leggen. Zet het in de agenda. Plan tijd voor jezelf.

Ook 10 min voor jezelf is fijn. En als je voelt wat dat met je doet wordt het belangrijk. Dan worden die 10 min misschien een half uur of meer. En als je goed voor jezelf zorgt kan je ook beter voor een ander zorgen.

Hoe lang duurt het om 1 pagina te maken

Dat ligt helemaal aan jou. Als je zelf geen achtergrond gaat maken en een pagina uit een tijdschrift gebruikt kan het heel snel. Het opplakken kost weinig tijd. Het verzamelen van foto’s, teksten, afbeeldingen en ideeën “kost” meer tijd, maar werkt ook ontspannend. Gewoon heerlijk neuzen in tijdschriften of op pinterest met een kopje thee of koffie. Dat is ook al tijd voor jezelf!