Vraag GRATIS aan: OVERZICHT MATERIALEN, WEBSITES & BOEKEN om een Art Journal te maken

Er zijn heel veel manieren om een mooie pagina te maken voor in je Art Journal. Iedereen heeft er een ander idee over en zoekt op andere plekken naar inspiratie.

Toen ik begon met Art Journaling zag ik door de bomen het bos niet meer.

Ik wil gewoon een lijstje waar ik mee aan de slag kan.

Natuurlijk zoek je dan het internet af naar websites, filmpjes, voorbeelden en boeken. Dat kan ook heel overweldigend zijn. Ik heb daarom de hulp ingeschakeld van Saskia Boleij. Naast mijn eigen inspiratie en gebruikte materialen heb ik het overzicht aangevuld met de informatie van Saskia Boleij.

Met dit overzicht komt het dus helemaal goed!

Laat je inspireren en pak eruit wat jou aanspreekt! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct het overzicht Materialen, Websites en Boeken in je mail.