Je zult ontdekken dat je creatiever bent dan je zelf denkt!

Neem even tijd voor jezelf. Ontspan, krijg rust en ruimte in je hoofd met deze Craftfulness training van Lazoe Art.
Activeer jouw eigen creativiteit en krijg inspiratie van alle voorbeelden in deze training.

* Leer in 8 stappen mooie collages te maken!

Wat kan je verwachten?

“COLLAGES MAKEN” is helemaal vernieuwd. Alles is weer bijgewerkt met de nieuwste kennis en voorbeelden van collages.

Het is een heldere en laagdrempelige online training waarin je in 8 stappen leert hoe je een collage kunt maken. Alle creatieve aspecten komen aan bod. Vanaf de inspiratie t/m de beste manier van knippen van afbeeldingen.

De inhoud

  • BIJ HET BEGIN BEGINNEN
  • KLEUR BEKENNEN
  • ACHTERGRONDEN
  • AFBEELDINGEN & QUOTES
  • KNIPPEN
  • COMPOSITIE
  • WANNEER KLOPT HET?
  • PLAKKEN
  • EINDRESULTAAT

INCLUSIEF:

– WERKBOEK
– checklist

– lijst met boeken en tijdschriften voor inspiratie
– quotes van beroemdheden om te downloaden
– 1 jaar lang toegang tot de training
– Online begeleiding

 

Craftfulness Training – * NIEUWE VERSIE *

“COLLAGES MAKEN”

Schrijf je nu in voor:

 47,00

Quote: “Alles wat je aandacht geeft groeit”

Dit is wat anderen zeggen:

Wat vond ik het leuk om deze training te volgen. Ik ben mezelf helemaal verloren in rust en kalmte.. Onder begeleiding van Lara kom je tot de kern van jezelf. En krijg je je gedachten en gevoel vertaald naar creativiteit.

Grietje

Een heerlijke creatieve training, waarin je stil staat bij jezelf en jouw keuzes. Met de duidelijke uitleg en inspirerende voorbeelden, kom je tot een eigen mooi eindresultaat. Neem even die tijd voor jezelf, die heb je nodig en vooral verdiend!

Linda

Wat een ontspannen rustgevende training van Lara… je komt echt tot jezelf waardoor je innerlijke creativiteit naar boven komt.

“You use a mirror to see your face; you use works of art te see your soul” (G.B. Shaw)

Dianne

Inspirerende en creatieve workshop. Zeker ook geschikt voor de niet creatieven onder ons, waar ik er zelf 1 van ben. Op een simpele en duidelijke wijze heb ik een prachtige collage kunnen maken. Heerlijk wegdromen met mooie gedachten en echt tijd voor jezelf. Gun jezelf deze momentjes om weer op te laden.

Jessica

Wat heerlijk om weer eens zelf wat te maken. Ik ben vaak met de kinderen aan het knutselen en kom dan niet toe aan mijn eigen creativiteit. En heel makkelijk te volgen zo met die hoofdstukken en heldere indeling.
Wat ik helemaal leuk vond zijn de voorbeelden van Lara die erin staan. Dat geeft zeker inspiratie.

Chantal

Ik ken de collages van Lara al een beetje. Ik volg Lazoe Art op insta en FB en vroeg me altijd al af hoe ze die collages maakte. Daarom heb ik deze training gekocht. Dat was een goede actie want nou kan ik ook dat soort collages maken. Lara verteld alles (geen geheimen) wat je moet weten om zoiets te maken wat zij maakt. Echt heel fijn en heel duidelijk. Dank je wel.

Linda

Heel leuk om te doen deze training. Heel duidelijk en gestructureerd en overzichtelijk. Ik merkte meteen dat het wat deed met de onrust in mijn hoofd. En ook gewoon fijn om iets te maken. Deze training geeft echt waar voor het geld.

Esther

Omdat er zo veel voorbeelden van Lara’s collages in deze training zitten krijg je echt inspiratie. Het is niet doorsnee wat ze maakt en het zijn geen scrapbook dingen. Echt origineel. Ik had niet gedacht dat ik dat ook zou kunnen en kijk daar! IK KAN HET OOK. Echt een aanrader.

Evelien

Dit is een hele leuke (korte) training. Ik maak al jaren bulletjournals en ook junkjournals maar ik maakte uiteindelijk allemaal een beetje hetzelfde. Door deze training heb ik een andere kijk gekregen op collages maken en ben ik geinspireerd geraakt door de voorbeelden die er van Lara in staan. En de extra info over kleur en compositie was ook heel leuk om te lezen.

Lisette

 47,00

CRAFTFULNESS = MINDFULNESS MAKEN