Over Lara

Hoi en welkom op deze website!

Mijn naam is Lara van de Hoef en ik ben eigenaar van Lazoe Art en Lazoe.nl. Ik ben Docent Creatieve Vakken en heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. De laatste jaren werk ik vooral vanuit mijn eigen atelier. Ik begeleid leerkrachten binnen het Basisonderwijs met Kunstlessen en Kunstprojecten en geef zelf ook les aan kinderen binnen het Basisonderwijs in de vorm van workshops en projecten.

Mijn 20 jaar ervaring in het onderwijs, mijn ervaring met burn-outs, coach- en Mindfulness-trainingen heb ik gebruikt om een revolutionaire methode te ontwikkelen om burn-outs te voorkomen en stress te verminderen. Door middel van Craftfulness gaan we stress te lijf!

Op LazoeArt.nl deel ik mijn kennis over creativiteit, het belang van ontspannen en het voorkomen van een burn-out. Als ervaringsdeskundige op dit gebied neem ik je mee in de creativiteit en leer ik je dat je op hele simpele manieren de rust, ruimte en ontspanning kunt vinden in Craftfulness.
Door te focussen op het maken (Craft) zal je ontdekken dat je heel makkelijk kunt ontspannen en daarmee ook stress en burn-outs kunt voorkomen. Ook als je niet creatief bent kan je met Craftfulness van Lazoe Art ontspannen.

 

Een nieuw boek, e-books en GRATIS aan te vragen:
– boek “50 Craftfulness ideeën”
– e-book “50 Craftfulness ideeën”
– 20 GOUDEN tips (Art Journal maken)
– Lijst met materialen, boeken en websites (voor inspiratie)
– 17 Quotes (art collages om te printen)
– “Herken jij de signalen van stress en burn-out?”
– een agenda, jaarplanner en verjaardagskalender
– een Burn-out preventie training

en nog veel meer wat aan mijn brein gaat ontspruiten….

Mijn missie:

Het is mijn missie om je te laten zien dat iedereen creatief kan zijn en welk effect dat op je leven heeft. Iedereen doet dat op z’n eigen manier en volgens z’n eigen gevoel. Creativiteit is een heel breed begrip. Je kunt creatief zijn in het vinden van oplossingen, creatief met muziek, teksten, schilderen etc. Alles wat je nodig hebt zit al in je. En weet dat:

“De mooiste creaties maak je zelf!”

Liefs Lara