Stress & Burn-out Reductietraining

Een creatieve training (voor iedereen!) gebaseerd op Craftfulness.

Craftfulness is mindfulness maken. Maken met volle aandacht en bewustzijn.
Dat kan in allerlei vormen zoals; kleuren, knippen, plakken, schrijven, schilderen, haken, breien, tuinieren, muziek maken enzovoort.

Dus ook als je zelf vindt dat je niet creatief bent kan je deze training volgen. We gaan op een luchtige manier stress te lijf!

 

Deze unieke training is ontwikkeld in samenwerking met Impact Training & Advies. Ben je benieuwd naar de andere trainingen van Impact? Kijk dan eens op www.impacttrainingenadvies.nl

Stress krijg je niet zomaar. Het komt niet uit de lucht vallen. En als je veel stress ervaart kan het gebeuren dat je in een burn-out terecht komt. Dat gaat ook niet zomaar weg. Daar moet je (zelf) wat aan doen. Een burn-out kan zomaar 2 jaar duren voordat je weer “normaal” kunt functioneren.
Nu heeft 17% van de werknemers burn-out klachten. De COVID-19 pandemie is nog niet meegenomen in deze berekeningen.
De verwachting is dat in 2030 1 op de 4 werknemers met burn-out klachten zal rondlopen. Dat is geen goede ontwikkeling. Voorkomen is in deze dus echt heel erg belangrijk.

Informatie

Wist je dat:

Het is enorm belangrijk dat je herkent wanneer het fout gaat en je op de rem kunt trappen voordat het te laat is.

Wanneer doe je dat? En hoe doe je dat?

In deze training ontdek je allerlei tools die je kunt gebruiken om jouw stress te verminderen. Je kunt ze blijven inzetten als je ze eenmaal geleerd hebt.
Je leert ook wat de signalen zijn van stress en wat het verschil is tussen “gewone stress”, “burn-out” en “overspannen”.

Naast deze kennis en tools leer je ook dat jouw intuïtie een hele belangrijke rol kan spelen in het voorkomen van een te hoog stressniveau. En in de laatste module gaan we alles samenvoegen en leer je hoe je het geleerde toe kunt passen in je werk en thuis.

 

Het programma
Module 1:
Kennis over stress en de signalen van burn-out en stress. Waarom het begint met accepteren en hoe je jouw brein kunt activeren.

Module 2:
Wat je kunt doen om stress te verminderen met allerlei leuke creatieve opdrachten die voor iedereen geschikt zijn. En heel veel tips!

Module 3:
Hoe kan je jouw intuïtie verbeteren en kan je het inzetten als wapen tegen te veel stress.

Module 4:
Hier komt alles samen. Hoe ga je dat wat je geleerd hebt in je werk en thuis toepassen? En hoe zorg je ervoor dat je niet weer in je oude gewoonte vervalt?

=

Je kunt een burn-out voorkomen met Craftfulness?

=

Je moeiteloos rust, ruimte en ontspanning kunt ervaren?

=

Je met simpele technieken kunt leren ontspannen?

=

Je jouw creativiteit een boost kunt geven?

=

Je meer uit je hoofd en in je gevoel mag zakken?

=

En dat dit een enorm effect op je stressniveau heeft?

=

De wereld ook gewoon blijft draaien als jij even stil staat?

=

Je ook echt tijd voor jezelf moet nemen?

In deze training leer je op een laagdrempelige manier met oefeningen en kennis om te gaan met
stress en burn-out.

Met verschillende creatieve opdrachten leer je hoe je jouw stressniveau kunt verlagen en verkeerde stress helpt te voorkomen.

CRAFTFULNESS = mindfulness + maken

Stress & Burn-out reductietraining

OVER DEZE TRAINING

Deze training zorgt ervoor dat je stress bij jezelf leert te herkennen en het leert je hoe je kunt reageren om het stressniveau te laten zakken. Door middel van creatieve oefeningen en opdrachten gebaseerd op craftfulness leer je jezelf beter kennen en weet je hoe je kunt reageren in stressvolle situaties.

 

DOELGROEP
Voor iedereen die te maken heeft met stress en daar wat aan wil gaan doen op een leuke en creatieve manier. Het is zeker geen vereiste dat je creatief bent.

 

PROGRAMMA
De training bestaat uit 4 online modules die je zelfstandig doorloopt. Je doet het dus op je eigen tempo. Bij de training krijg je een mooi werkboek met de opdrachten en 2 uur individuele begeleiding. De training duurt 3 maanden.

 

WAT LEVERT HET OP?
Na het doorlopen van deze training heb je veel kennis over stress en handvatten om stress bij jezelf te verminderen. Je weet hoe en wanneer je even tijd voor jezelf moet nemen en hoe je je energie het beste kunt inzetten.

 

INVESTERING
Deze training (incl. lesmateriaal) kost €997,00. Gebruik jouw STAP-budget van max. €1000,00 om deze training te bekostigen.

Kosten: €997,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. €1000,- om deze training te bekostigen.

Klik hier voor informatie over het STAP-budget.

 

Resultaat: bewijs van deelname

Niveau: LBO-ACADEMISCH

Studiebelasting: 40 – 60 uur

Looptijd: 2 – 3 maanden

Start: dagelijks

 

 

 

CONTACT
Weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Stuur dan een mailtje naar mail@lazoeArt.nl. Dan kan ik je er meer over vertellen en kijken we of dit een training is die bij jou en jouw situatie past.
Het is ook mogelijk om een Google Meet of Zoom in te plannen.

+